• 0593 51100
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pravno obvestilo

1Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletnem mestu Flexido, d.o.o. na naslovu http://www.flexido.eu. Namen spletnega mesta je obveščati o ponudbi in storitvah, ki jih nudi podjetje Flexido d.o.o. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

2Splošno

Lastnik spletnega mesta Flexido d.o.o. si pridržuje pravico, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem kadarkoli, brez vnaprejšnjega obveščanja. Hkrati ne prevzema odgovornosti za nedosegljivost spletnega mesta, izpad gostiteljskega strežnika ali objavo morebitno pomanjkljivih informacij.

3Omejitev odgovornosti

Flexido d.o.o. ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, izredno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi obiskovalčevega (napačnega) razumevanja vsebin spletnega mesta. Za morebitne tipkarske napake ne odgovarjamo in se zanje opravičujemo.

4Avtorske pravice

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine na spletnem mestu je zbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativne narave. Vsebina spletnega mesta ne sme biti uporabljena ali prikazana na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta. Logotipi so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke svojih lastnikov. Ni jih dovoljeno kopirati, uporabljati, razmnoževati ali objavljati za javne in komercialne namene.

5Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje Flexido d.o.o. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene in jih ne razkrivamo tretjim osebam. Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Flexido d.o.o. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest. Spletno mesto uporablja piškotke za anonimno spremljanje statistike obiska. Piškotki se ne uporabljajo za zbiranje osebnih podatkov.

Flexido

V Flexidu delamo avtomatizacijo enostavno.

Smo izdelovalec standardnih celic in celic po naročilu za vse vrste industrij.

Naš cilj je jasen, procese avtomatizacije narediti enostavne in primerne za vsakega uporabnika.

Sprejmemo izzive in kljubujemo najtežjim težavam. Nobena situacija ni neizvedljiva. Velike ambicije so naši izzivi.

Skupaj lahko avtomatiziramo vaše podjetje.

Kontakt

FLEXIDO d.o.o.

Naslov:
Veliki Otok 44d
SI-6230 Postojna, Slovenija

Telefon: 0593 51100
E-pošta: info@flexido.eu

Poslovna enota Šenčur
Poslovna cona A34
SI-4208 Šenčur, Slovenija

Sledite nam

Copyright © 2024 Flexido, d.o.o. Vse pravice pridržane.