• 0593 51100
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

IMM Stroji

Standardne robotske celice

Standardne celice Flexido so pri robotskem posluževanju strojev za plastiko odlična alternativa tradicionalnimi rešitvam avtomatizacije z linearnimi manipulatorji. V standardnih robotskih celicah so integrirani 6-osni roboti, ki poleg osnovne funkcije odvzemanja kosov iz orodja nudijo tudi dodatne operacije, kot so na primer odstranjevanje dolivka, preverjanje zalitosti kosov, preverjanje prisotnosti srha oziroma prelitij na brizgancih, zaznavanje površinskih napak itd.

Standardne robotske celice se uporabijo tudi v primerih, ko so stroji inštalirani v proizvodnih prostorih z nizko višino. V tem primeru 6-osni roboti poslužujejo stroj za brizganje plastike s strani pri odprtih vratih stroja. Vmesniki, ki morajo biti predhodno nameščeni na strojih za brizganje plastike, so Euromap 67 in Euromap 63/Euromap 77.

Standardne robotske celice Flexido z industrijskimi 6-osnimi roboti se uporabljajo tudi pri procesih, kjer se npr. že v sami celici vrši montaža brizganega kosa (npr. hkratno brizganje 2 ločenih komponent) ali naknadna obdelava brizganega kosa, npr. odstranjevanje srha. V večini teh primerov za ustrezno izvedbo potrebujemo integracijo 6-osnih robotov.

Velikokrat pa se standardne robotske celice uporabljajo tudi pri vstavljanju insertov v orodje pri procesu nabrizgavanja. Pri teh postopkih se v standardne celice lahko vgradijo modulne standardne postaje kot npr. vhodna vibrirna postaja, drsni paletni sistem, sistem vrtljive mize, sistem zaznavanja pozicije kosa na vhodnem traku preko t. i. Pick&Place Vision sistema.

Zaradi modularne zasnove so standardne robotske celice cenovno dostopnejše in posledično omogočajo nižanje stroškov proizvodnje.

Standardne robotske celice so prvi korak k optimizaciji proizvodnje in imajo izjemno nizek ROI. Hkrati boste naredili tudi korak k zvišanju kakovosti proizvodnje in k višji razpoložljivosti vaših strojev in proizvodnih sredstev.

Standardne robotske celice omogočajo nižanje proizvodnih stroškov na zelo hiter in enostaven način.

IMM Stroji

Small + mid size IMM

300 kN -1.600 kN clamping force
Flex 7 IMMFlex 7 IMM
Flex 7Flex 7
Flex 9Flex 9

IMM Stroji

Big size CNC

1.600 kN – 2.000 kN clamping force
Flex 20Flex 20
Flex 30Flex 30
Imate vprašanje?

Kontaktni obrazec

Smo izdelovalec standardnih celic in celic po naročilu za vse vrste industrij.

Flexido

V Flexidu delamo avtomatizacijo enostavno.

Smo izdelovalec standardnih celic in celic po naročilu za vse vrste industrij.

Naš cilj je jasen, procese avtomatizacije narediti enostavne in primerne za vsakega uporabnika.

Sprejmemo izzive in kljubujemo najtežjim težavam. Nobena situacija ni neizvedljiva. Velike ambicije so naši izzivi.

Skupaj lahko avtomatiziramo vaše podjetje.

Kontakt

FLEXIDO d.o.o.

Naslov:
Veliki Otok 44d
SI-6230 Postojna, Slovenija

Telefon: 0593 51100
E-pošta: info@flexido.eu

Poslovna enota Šenčur
Poslovna cona A34
SI-4208 Šenčur, Slovenija

Sledite nam

Copyright © 2023 Flexido, d.o.o. Vse pravice pridržane.